Blog

Nikdy nezapomínejte, že jste součást celku. Součást lidstva aniž byste museli nést tíhu kolektivního pole vědomí. Spojení se zemí a elementy, aniž byste museli přebírat zátěž země.

DŮVĚRA

29.03.2024

Někdy jediné co potřebujete je důvěra. Důvěra v sebe, v život, ve vesmír. Věřit a skočit do neznáma, nebo i známa na další úroveň.

Když jsem si před mnoha lety rozvzpomněla na světelný jazyk, byla to pro mě naprostá přirozenost. Ze začátku jsem ho používala pro svou osobní potřebu, sebe uzdravení nebo mou rodinu pro některé záležitosti. Následně už mě to vedlo používat na seminářích.

Ceremoniální kakao má velmi láskyplnou energii, která jemně, avšak do hloubky harmonizuje tělo i duši, pracuje s emocemi, uvolňuje duševní balast. S laskavostí pracuje na úrovni srdce, které pomáhá otevírat lásce i božství. Nese energii božské lásky.

Na této nádherné planetě máte všichni posvátné místo, proto vám byl dán dar života. Někdy můžete mít pocit, že to, co žijete a jak, nejste úplně vy. Podřizujete se, nedovolíte si být těmi, kteří opravdu jste. Ze strachu, obav, co na to řeknou ostatní, nebo protože v minulosti vás to stálo život. A to nejednou. Příčin může být mnoho....

Ceremoniální kakao si mě poprvé zavolalo před 5 lety. Ochutnala jsem ho na jednom festivalu a cítila jsem, že tu esenci znám. Jasný, od dětství mám ráda kakao, ale tohle je zcela jiné. Po nějaké době mi došlo, že jsem s ceremoniálním kakaem pracovala v minulých inkarnacích v Jižní Americe.

Máte mnohem vyšší potenciál, než si myslíte. Dary, schopnosti a vědění vaší božské podstaty, které jste získali napříč časoprostorem, zde na Zemi i na jiných planetách. Je čas tyto dary používat, projevit vaši jedinečnou esenci a cítit se tu na Zemi doma.

V kolektivním poli je teď velkým tématem rovnováha, narovnání se a opuštění toxických vlivů na naši životní sílu. V pravdě se více ukazuje i to, kdo a jakými záměry jedná. Učí nás to bdělosti, zdravě nastaveným hranicím a vystoupení ze starých nastavení. A především postavení se za sebe, co dovolíme a co už ne.